Náš gril

06_720_03Náš gril je umístěn na původní peci, která je dominantou Černé kuchyně. Na něm je možné ugrilovat sele, různou drůbež, živáňskou jehlu či vepřovou kýtu.


 




Na grilu nabízíme:

- grilované uzené sele, doba přípravy 8–9 hodin. Je nutné ho objednat 10 dnů předem,cca 20 kg, doporučeno pro 25 osob

- grilovaná uzená selečí kýta, doba přípravy 6–7 hodin. Je nutné objednat 2 dny předem, cca 3 kg, doporučeno pro 6 osob

- grilovaná uzená plec, doba přípravy 6–7 hodin. Je nutné objednat 2 dny předem, cca 6 kg, doporučeno pro 12 osob

- grilovaná uzená kýta, doba přípravy je 7–8 hodin. Je nutné objednat 2 dny předem, cca 8 kg, doporučeno pro 16 osob

- grilovaná živáňská jehla, doba přípravy 3–4 hodiny. Je nutné objednat 1 den předem, cca 4 kg, doporučeno pro 10 osob
- anglický rostbíf, doba přípravy 3–4 hodiny. Je nutné objednat 3 dny předem, cca 3 kg, doporučeno pro 10 osob

 

 




 

Aktuality

slavkovský zámek

banner

 
contact